Velkommen

Lidt om

Foto af AMP Foto

August Moon skriver primært erotiske noveller med fokus på skæve karakterer; det skønne i det uperfekte. Karaktererne har ofte mindreværd eller usikkerheder i forhold til relationer. Der er noveller, der omhandler hverdagssituationer, men også indenfor Sub/Dom, kink og fetish, samt størrelse og aldersforskelle.

August Moon udfordrer og undersøger normalitet og lyst, hvilket er blevet afprøvet i små uredigerede tekstbider på Instagram og Facebook.

Noveller findes i Antologier, samt e-bog og lydbog på diverse boghandler- og steaming-tjenester.

Historie:

I 2010 brød hjernen ned og meget få celler arbejdede sammen. Det krævede hårdt arbejde at finde vej tilbage til normalitet.

For at finde vej begyndte et skrivearbejde, der hjalp tankemylder og frustrationer med at finde ord og orden i et rodet sind.

Læsning blev afløst af skrivning.

Mareridt afløst af tasteturets lyde.

Langsomt kom evnen til at læse, men lysten til at skrive forsvandt ikke.

Det blev til 4 lange fantasyromaner, der desværre ikke nåede publikum.

Flere små og store novellekonkurrencer gav forskellige genre plads i sindet og tilsidst lykkedes det.

En novelle kom igennem nåleøjet, og nu er der ingen vej tilbage.

Erotikken har fat i sjælen og øjeblikke i fortid og nutid, hverdagsepisoder giver ideer og byggesten til store og små fortællinger.


Dette er min rejse ind i litteraturen.

Håber du vil komme med...

Kærlig Hilsen August Moon💋

Læserne skriver: • "Jeg giver 6 hjerter ud af 6 hjerter, for jeg fik en læseoplevelse som overraskede mig mere end jeg havde forventet. Titlen sagde noget men ikke hvad og mine tanker blev manet i jorden. Med den her beviser August Moon at hun har styr på den erotiske genre og jeg håber så inderligt at hun ikke er færdig… for jeg vil have mere.

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥"

  Maria Mortensen, Goodread
 • "Er vild med at Camilla har nogle ting at kæmpe med - det gør novellen meget relaterbar. Var underholdt og fandt den sexet." 

  samt "Sød og sexet lille fortsættelse til del 1. Det er rart at have buttede kvinder repræsenteret osv. samt psykisk sårbarhed. August formår at gøre det ganske troværdigt."

  Kristina H06/19/2023 ⭐⭐⭐⭐

 • "Jeg kunne specielt godt lide "det hedder Boudoir" af August Moon. Som handler om at lære at elske din krop, selvom den ikke er perfekt og turde vise den frem selvom man ikke er sikker på sig selv. Og tro på når den man elsker, siger man er perfekt som man er" @den_romantiske_bogblog, Instagram
 • "Det var ikke nogle af novellerne jeg ikke kunne lide,, men man har vel altid sine favoritter! Hos mig er der tæt løb mellem de to noveller: "Det hedder boudoir" af @august_moon_forfatter" og "Kys mig før jeg forsvinder"..." @boeger.med.rebecca, Instagram.
 • "Fræk og erotisk

  Dejlig bog som pirrer og udpensler en fetish på en kildrende måde - anbefales" Torsten , www.williamdam.dk/med-fokus-på-foedderne